Hvordan bruke våre solsenter

Hvordan bruke våre senter?

Betalingsløsning Sun2

For å benytte et Sun2 Solsenter må du registrere deg som medlem. 1. januar 2017 bestemte myndighetene at alle brukere må være over 18 år. Vi må derfor verifisere din alder for at du skal kunne ta sol. For noen er dette med å dele sine personopplysninger på nett ubehagelig. For andre er terskelen for dette mye lettere, da de stoler på de systemene som ligger bak. Når du oppgir fødselsnummer vil ikke dette være tilgjengelig eller synlig for noen andre enn deg. Alle data er kryptert og ligger på sikker server. Fødselsnummer blir kun benyttet som en verifisering av hvem kunden er og at personen er over 18 år. Vi tar sikkerheten på dette området svært alvorlig, og det viktig for oss at våre solkunder skal føle seg trygge rundt dette spørsmålet.

Betal med app eller bankkort

Det er fortsatt mulig å betale uten APP men du må allikevel være registrert som solkunde.

Hvordan betale med bankkort:

1. Opprett en Sun2 solkonto, Har du ikke solkonto Registrer deg her

Viktig: Har du besøkt solstudio og lagt inn person- og telefonnr. må du huske å fullføre registreringen via linken du har mottatt på SMS fra Sun2.

2. Aktivere Sun2 senter, ved å gå inn i menyen under «Dine Sun2 senter»

3. På solstudioet velger du solrom på skjermen, antall minutter og trykker betal.

4. Velg bankkort som betalingsmetode.

5. Du vil bli bedt om å legge inn ditt mobilnummer (dersom du ikke legger inn samme mobilnummer som du registrerte deg med, vil du ikke motta SMS med aktiveringskode)

6. Du vil motta kode på SMS (Får du ikke SMS og du er sikker på at du er registrert med dette mobilnummeret ( se punkt 1 eller kontakt support)

7. Sett inn koden i feltet og bekreft.

8. Solsengen vil starte om 2-3 minutter.

Solen skinner alltid hos Sun2!