Blått lys

5 FORDELER VED BRUK AV BLÅTT LYS

01.

FORHINDRER FET HUD

Fet hud er begrepet som brukes til å beskrive økt produksjon av talg, som igjen er forårsaket av ubalanse i hormoner. Blått lys reduserer aktiviteten til talgkjertelen slik at den ikke produserer så mye fett.

02.

EFFEKTIV I BEHANDLING AV AKNE

Blått lys anbefales av forskere og estetikere i behandlingen av akne. Lyset er en effektiv behandling for akne fordi det bidrar til å ødelegge bakteriene som forårsaker hudirritasjoner.

03.

EFFEKTIV BEHANDLING AV EKSEM OG PSORIASIS

Flere studier tyder på at blått lys kan være nyttig ved behandling av hudrelaterte problemer som eksem og psoriasis, som er betennelse i huden. Det blå lyset undertrykker cellene som forårsaker betennelse i huden. Over en periode med flere økter, hviler disse cellene ned, og de fysiske symptomene blir mye mindre synlige.

04.

REDUSERER SVARTE PRIKKER

I tillegg til å bruke blått lys for å redusere akne og fet hud, kan du også bruke den til å behandle hudormer. Det blå lyset trenger inn i huden, og dreper følgelig bakteriene som forårsaker hudormer. Kroppen din kaster bort avfallet, slik at du får åpnet porene.

05.

FRIGJØR LYKKEHORMONET

I likhet med rødt og grønt lys øker også blått lys produksjonen av hormonet serotonin. Også kalt Happy Hormone. I vintermånedene er vår eksponering for sollys svært begrenset, noe som kan føre til SAD (Seasonal affective disorder). Men ved å legge til en lett terapiøkt i din ukentlige rutine, kan du avverge negative følelser.

Solen skinner alltid hos Sun2!