Farget lys

Farget lys i solarium

Som de første i markedet har VVG rendyrket bruken av farget lys i solarium. Kundene vil få en ny opplevelse ved bruk av solarium ved at de ikke bare får en vakker gyllen brunfarge, men også de helsemessige fordelene farget lys gir kroppen.

Sollyset regulerer de aller fleste biologiske prosesser på jorda. Solens lys blir bare synlig for oss når dråper vann brytes i luften og det dannes en regnbue. Også menneskets biologiske rytmer følger døgnet og sollyset og styrer dannelsen av D-Vitamin, hormonproduksjon, immunsystem og metabolisme. Særlig viktig er dannelsen av Melatonin for søvnkvaliteten, en prosess som er følsomt regulert av lyset.

Farget lys har en enda sterkere og mer dyptgripende virkning, som aktiverende, beroligende eller harmoniserende på sirkulasjon, hormonproduksjon og indre organer. Øynene er det mest lysømfintlige organet, men vi tar også opp lys via huden.

Solrørene gir en blanding av UV-Lys og farget lys.

FORDELER VED BEHANDLING MED RØDT LYS

1.

FORNYER COLLAGEN OG ELASTINFIBRE

Collagen og elastin er de to proteinene som naturlig finnes i vår hud som strukturell støtte. Collagen er det mest innholdsrike proteinet i kroppen vår. Det er det som hjelper til med å gi hudens styrke og har til oppgave å erstatte døde hudceller. Elastin er bindevevet, som gjør at kroppsvevet kan gjenoppta sin opprinnelige form etter strekking eller kontrahering. Når du blir eldre, mister huden noe av sin elastisitet og fasthet, noe som fører til at huden eldes. Collagenlys når det dypeste laget av huden, dermislaget. Det røde lyset aktiverer produksjonen av collagen, noe som fører til en økning i collagen og elastinproteiner.

2.

ANTI-AGING: REDUSERER FINE LINJER OG RYNKER

Bruk av rødt lys vokser i popularitet pga anti-aging egenskapene. Studier indikerer at når du eksponerer huden for rødt lys, øker fornyelsesprosessen av kollagen og elastincellene. Denne økningen fører til at fine linjer og rynker blir mindre synlige. Videre forbedrer lyset den generelle hudstrukturen, tekstur og fasthet.

3.

ØKT PRODUKSJON AV LYKKE HORMONET

På grunn av eksponering for lys øker kroppen din produksjonen av hormonet Serotonin. Serotonin er kroppens naturlige, lykke hormon. Derfor har vi en tendens til å føle oss lykkeligere og mer energisk i sommermånedene. I den perioden kan rødt lys avverge moderat depresjon og sesongbasert affektiv sykdom (SAD). Selv om resultatene kan variere, kan du bruke rød lysbehandling som et naturlig stimulant og forbedre humøret ditt.

4.

SÅRHELING OG VEVSREPARASJON

Rødt lys ved 633 nanometer fremmer sårheling og reparasjon av vev. Det røde lyset trenger inn i huden og øker frekvensen av cellulær regenerering. Lys ved denne bølgelengden rekonstruerer fibroblaster, keratinocytter og modulering av immunceller. Dette betyr at skader og skadet hudvev gjenopprettes mye raskere.

5.

REDUSERER CELLULITTER

Behandling med rødt lys øker oksygen-, avgiftnings- og blodsirkulasjonsprosessen. Denne serien av tiltak reduserer forekomster av cellulittfett. Prosessen eliminerer stillestående toksiner som bryter ned bindevev, noe som fører til cellulitt. Som et resultat blir fettet i bindevevet mindre.

5 FORDELER VED BRUK AV BLÅTT LYS

1.

FORHINDRER FET HUD

Fet hud er begrepet som brukes til å beskrive økt produksjon av talg, som igjen er forårsaket av ubalanse i hormoner. Blått lys reduserer aktiviteten til talgkjertelen slik at den ikke produserer så mye fett.

2.

EFFEKTIV I BEHANDLING AV AKNE

Blått lys anbefales av forskere og estetikere i behandlingen av akne. Lyset er en effektiv behandling for akne fordi det bidrar til å ødelegge bakteriene som forårsaker hudirritasjoner.

3.

EFFEKTIV BEHANDLING AV EKSEM OG PSORIASIS

Flere studier tyder på at blått lys kan være nyttig ved behandling av hudrelaterte problemer som eksem og psoriasis, som er betennelse i huden. Det blå lyset undertrykker cellene som forårsaker betennelse i huden. Over en periode med flere økter, hviler disse cellene ned, og de fysiske symptomene blir mye mindre synlige.

4.

REDUSERER SVARTE PRIKKER

I tillegg til å bruke blått lys for å redusere akne og fet hud, kan du også bruke den til å behandle hudormer. Det blå lyset trenger inn i huden, og dreper følgelig bakteriene som forårsaker hudormer. Kroppen din kaster bort avfallet, slik at du får åpnet porene.

5.

FRIGJØR LYKKEHORMONET

I likhet med rødt og grønt lys øker også blått lys produksjonen av hormonet serotonin. Også kalt Happy Hormone. I vintermånedene er vår eksponering for sollys svært begrenset, noe som kan føre til SAD (Seasonal affective disorder). Men ved å legge til en lett terapiøkt i din ukentlige rutine, kan du avverge negative følelser.

5 FORDELER VED BRUK AV GRØNT LYS

1.

RENERE OG MYKERE HUD

En overflødig mengde melanin, pigmentet som bestemmer hår og hudfarge, fører til at mørke flekker vises på huden. Ved bruk av grønt lys, absorberer melaninet det grønne lyset som enheten sender ut. Som et resultat, gjenkjenner kroppen melaninpartiklene og lyset bryter ned og kasserer dem. Dermed gir det deg klarere hud og lysere hudfarge.

2.

REDUSERER SPRENGTE BLODKAR OG ROSACEA

Alder bringer flere hudproblemer som vi kunne leve uten. Men takket være grønn lysbehandling blir utseendet på sprengte blodkar og rosacea mye mindre iøynefallende. Grønt lys fører til at de små blodkarene som ligger like under huden, lukkes og forsvinner og de blir mindre synlige. Forskere indikerer også at grønt lys er en effektiv behandlingsmetode mot hudproblemer, som rosacea og erytem, da det beroliger det berørte hudområdet.

3.

REDUKSJON AV HYPERPIGMENTERING OG ALDER FLEKKER

I tillegg til fine linjer og rynker har grønt lys også vist seg å være svært nyttig i behandlingen av aldersflekker og hyperpigmentering. I stedet for å bleke mørke flekker, fregner og andre aldersrelaterte hudproblemer, anbefales det å bruke en lysterapi-enhet. Det grønne lyset reduserer disse flekkene og skaper en barriere som vil redusere sjansen for at slike hudproblemer oppstår igjen i fremtiden.

4.

LINDRER SMERTE

Det grønne lyset gjør musklene mer fleksible og er et hjelpemiddel for myalgi, smerte i en muskel eller muskelgruppe. Som et resultat av eksponering for grønt lys, letter det muskelstivheten og fungerer som smertestillende i tilfelle av revmatisme, leddgikt og muskelsmerter.

5.

SÅRHELING OG REPARASJON AV VEV

I likhet med rødt og blått lys har grønt lys også sår- og vevsreparasjonsfunksjoner. Grønt lys har en steriliseringsfunksjon som øker celleveksten. Derfor gjøres huden din i stand til å reparere det berørte området.

Solen skinner alltid hos Sun2!