Om oss

Dette er Sun2!

Konseptet er laget for de som vil ha en gjennomtenkt nøkkelferdig forretningsidé der fordyrende sentrale kostnader og franchiseavgifter ikke belaster virksomheten.

SUN² konseptet er en moderne og unik totalløsning for etablerere, hvor likhet i profil, senterlayout, markedsføring og drift av solsenteret skaper den beste forutsetning for lønnsomhet.

Sun² har som visjon å fremme helse, hygiene, trygghet og kvalitet for kundene. Vi ønsker å formidle vår kompetanse, kvalitet, og seriøsitet i det arbeidet vi legger ned i disse solsenterne. Vi er pr dags dato 100 Sun² solsenter spredt over hele landet.

Helt fra vi startet dette konseptet og åpnet det første Sun2 i 2013 var vår sterkeste visjon et ønske om å endre inntrykket folk flest har av et solsenter.

Bedre helse

Vi ønsker at våre kunder skal bruke våre solsenter til å bedre sin helse. I et samfunn hvor de fleste har en jobbsituasjon som innebærer at de sjelden kommer ut i solen for å la kroppen få de helsebringende D-vitaminene før sen ettermiddag, er Sun2 solsenter tilgjengelig når kundene har tid. Mangel på D-vitamin forårsaker flere plager og sykdommer enn folk flest er klar over.

Vi har lagt vekt på at kundene skal møte lyse, trivelige lokaler med høye krav til hygiene og trygghet.

Våre solsentre er kontantløse ved kjøp av sol og produkter. Alle Sun2 benytter Sun650 betalingsløsning der du enten betaler med Sun2 app fra din egen mobil eller med bank/kredittkort. De fleste Sun2 har også montert kontaktløs leser på bankterminalen.

Fokus på trygghet og kvalitet

Alle våre solsenter skal være autoriserte i Solarieforeningen.

Alle Sun2 solsenter er kamera/video overvåket for kundens trygghet.

Sun2 solsenter følger alle krav myndighetene har satt til informasjon og alderskontroll.

Alle Sun2 solsentre er innmeldt til Direktorat for Strålevern og Atomsikkerhet, (DSA) og bruker solrør som er tillatt i henhold til DSA`s retningslinjer.

Solarieforeningen (Sun2)

Sun2 er opptatt av å være ledende i solariebransjen nasjonalt og internasjonalt. Vi jobber målrettet for å være oppdatert på det siste innen forskning og utvikling. Det er derfor ett krav at alle Sun2 solsenter skal være autorisert via Solarieforeningen i Norge.

Solarieforeningen er bransjens offisielle talerør mot relevante myndigheter, politikere, interesse organisasjoner og media. Solarieforeningen har også representert Norge i internasjonalt arbeid med nye, trygge service standarder for drift av solsentre.

Hos Sun2 overgår vi de nyeste strenge internasjonale krav og retningslinjer for drift av solsenter. En trygg og god sol opplevelse er Sun2 sitt hovedmål.

Solen skinner alltid hos Sun2!