Grønt lys

5 FORDELER VED BRUK AV GRØNT LYS

01.

RENERE OG MYKERE HUD

En overflødig mengde melanin, pigmentet som bestemmer hår og hudfarge, fører til at mørke flekker vises på huden. Ved bruk av grønt lys, absorberer melaninet det grønne lyset som enheten sender ut. Som et resultat, gjenkjenner kroppen melaninpartiklene og lyset bryter ned og kasserer dem. Dermed gir det deg klarere hud og lysere hudfarge.

02.

REDUSERER SPRENGTE BLODKAR OG ROSACEA

Alder bringer flere hudproblemer som vi kunne leve uten. Men takket være grønn lysbehandling blir utseendet på sprengte blodkar og rosacea mye mindre iøynefallende. Grønt lys fører til at de små blodkarene som ligger like under huden, lukkes og forsvinner og de blir mindre synlige. Forskere indikerer også at grønt lys er en effektiv behandlingsmetode mot hudproblemer, som rosacea og erytem, da det beroliger det berørte hudområdet.

03.

REDUKSJON AV HYPERPIGMENTERING OG ALDER FLEKKER

I tillegg til fine linjer og rynker har grønt lys også vist seg å være svært nyttig i behandlingen av aldersflekker og hyperpigmentering. I stedet for å bleke mørke flekker, fregner og andre aldersrelaterte hudproblemer, anbefales det å bruke en lysterapi-enhet. Det grønne lyset reduserer disse flekkene og skaper en barriere som vil redusere sjansen for at slike hudproblemer oppstår igjen i fremtiden.

04.

LINDRER SMERTE

Det grønne lyset gjør musklene mer fleksible og er et hjelpemiddel for myalgi, smerte i en muskel eller muskelgruppe. Som et resultat av eksponering for grønt lys, letter det muskelstivheten og fungerer som smertestillende i tilfelle av revmatisme, leddgikt og muskelsmerter.

05.

SÅRHELING OG REPARASJON AV VEV

I likhet med rødt og blått lys har grønt lys også sår- og vevsreparasjonsfunksjoner. Grønt lys har en steriliseringsfunksjon som øker celleveksten. Derfor gjøres huden din i stand til å reparere det berørte området.

Solen skinner alltid hos Sun2!